event@koelwaterhal.nl

expositie energy

De koelwaterhal voor uw event

Welkom in de indrukwekkende Koelwaterhal, een ruimte die zich transformeert tot een veelzijdig en inspirerend decor voor evenementen van allerlei aard. Met zijn imposante omvang en multifunctionele karakter biedt de hal ongeëvenaarde mogelijkheden om uw evenement van 25 tot 1000 mensen tot leven te brengen.

Of het nu gaat om bedrijfsbijeenkomsten, beurzen, galadiners of een creatieve workshop, de Koelwaterhal vormt het perfecte canvas voor uw visie.

Stap binnen in een wereld van grenzeloze mogelijkheden en laat uw evenement groots en onvergetelijk worden in deze uitzonderlijke industriële ruimte.

Informeer naar de mogelijkheden.
event@koelwaterhal.nl

kunstenaars
Maudy Alferink, Tim Wes, Raul Walch, Joyce Overheul, Junte Uiterwijk, Céline Struger, Arne Quinze, Nadja Adelmann, Marieke Pauwels, Kim van Norren, Francesca Marti, Jasper Krabbé, Dr Gindi, Nick Ervinck, Agnes Duijves, Stief Desmet, Hans Temmerman, Ronald A. Westerhuis, nonna hoogland en Warffemius.
Foto's: Peter Tijhuis
De Koelwaterhal ligt aan de IJssel op een betoverende plek en is buitengewoon door zijn enorme glazen ruimte van 10 meter hoog die gespiegeld wordt in de kelderruimtes van 10 meter diep. In deze 16 waterkelders werd water uit de IJssel gezuiverd voor de IJsselcentrale, die tussen 2016 en 2018 is gesloopt. De kelders zijn nu leeg en de boven- en ondergrondse ruimtes zijn van grote allure. De Koelwaterhal wordt een internationale plek voor beeldende kunst. Een hotspot die plaats biedt aan exposities, muziek, theater, lezingen en horeca. Het is een kunstruimte gericht op internationale, nationale en regionale makers die de culturele infrastructuur in de regio Zwolle zal versterken. De Koelwaterhal is een initiatief van Ronald A. Westerhuis en ENERGY is de openingsexpositie.

coolwater
inspiration
lab

bootcamp
yoga
mindfullness
tai chi
beachvolley

coolwater
inpiration lab

koelwater
hal

exposities
atelier
lezingen
workshops

koelwaterhal

coolwater
horeca

foodtrucks
terras
kunst
kinderveld

coolwater
horeca

coolwater
experience

sculpturen
performances
beeldende kunst
concerten

coolwater
experience